Owari no Seraph

Owari no Seraph

27/03/2019 Off By boris

След като изгубва родителите си, осемгодишният Юуикроу Амане е приет от Сиропиталището в Хаяку, където се бори да се свърже с новото си “семейство”. Но това, скоро се превръща в най-малкото, негово притеснение, когато една голяма пандемия внезапно ударя, убивайки всички над 13-годишна възраст. като добитъци.

Четири години по-късно Юуичиро и семейството му се приспособиха към живота под контрол на вампирите, въпреки че Юуичиро все още се стреми да убие всички вампири и да сложи край на техния терор. Това често го поставя в противоречие с колежката му сираче Микаела Хаакуя, която подчертава използването на остроумие и находчивост, за да оцелее. След като придоби благоволение, сред високопоставени вампири, Микаела придобива вътрешни познания и използва това, за да планира дръзко бягство. Но по време на опита, групата на сираците е заловена от вампирския офицер Ферид Батори, който продължава да ги избива. Юуичиро е единственият член на групата, който избяга на повърхността, където е открит от “Moon Demon Company”, военен отдел, посветен за лов на вампири. Като се има предвид поканата да се присъедини, Юуичиро бързо приема, най-накрая се предоставя възможност да постигне амбициите си и да отмъсти за семейството си.

Изкуството на тази манга е абсолютно невероятно. Стилът на обемите и сенките са спиращи дъха, фоновете са супер детайлни и героите са много добре нарисувани, наистина ми харесва как, те са толкова изразителни през повечето време. Искам да кажа, слава на Ямамото, защото той е един маниак в рисуването на манга.

Какво е наистина хубаво в тази манга е, че героите са толкова добре развити. Повечето от тях имат голямо развитие, тъй като историята се движи доста бързо, особено главният герой, тъй като той започва като един много типичен герой в манга. Също така ми харесва фактът, че повечето момичета в тази манга са силни и независими. Ако искате да прочетете, една наистина хубава манга с много замисъл и много красиви илюстрации мисля, че тази е за вас.