Shinmai Maou no Testament

Shinmai Maou no Testament

20/03/2019 Off By boris

Срещата ви с новата ви сестра в банята, не е най-добрият начин да направите добро първо впечатление, което Басара Тужу научава по трудния начин. Когато баща му внезапно довежда в къщи две красиви момичета и ги запознава с новите си братя и сестри, той няма друг избор, освен да приеме в семейството си сестрите Наруси, надарената червенокоса Мио и дребната сребърнокоса Мария.

Но когато тези привидно нормални момичета се разкриват като демони – Мио, единствената дъщеря на бившия лорд Демон и Мария нейната слугиня сукубус – Басара е принуден да се разкрие като бивш член на клан от „Герои“, заклети врагове на демоните. Обаче, започнал да се грижи за новите си сестри, Басара вместо това решава да ги защити със своите сили и сключва договор с Мио, за да се грижи за нея.

След като “Героите” наблюдават всяко негово движение и постоянната заплаха от враждебни демони, Басара трябва да направи невъзможно да защити новите си членове на семейството. Освен това самият защитник крие собствената си тъмна тайна, която все още го преследва до днес ..

Анимация и качество на звука, бяха много добре изработени и може би една от силните точки на това аниме. Определено те са най-малките проблеми на това аниме. Проблемът ми е, че анимето просто не може да реши какво иска да бъде. Сега вече няма проблем с смесването на комедията с “ecchi” харем с екшън… но въпросът е, че това е толкова лошо, или по-скоро бих казал, че не ги смесвам. Те са почти като две напълно отделни единици на едно и също аниме …

Искам да кажа, че тук имате страхотно настроение към сюжет с действително наистина голям мъжки главен герой. Всъщност си мислех, че характерът му е толкова добър, че се чувствах зле, че е пропилян в това аниме. Сцените на битки и екшънът като цяло са на ниво, но всичко останало е малко пренебрегнато и по този начин отделено от цялото аниме.