Show By Rock!!

Show By Rock!!

12/03/2019 Off By boris

Голямото музикално приключение в “Show by Rock!!” започва след като Сиян решава да играе любимата си ритъм игра и внезапно е засмукана в нея, като се озовава в свят, наречен “Midi City”, където музиката царува над всичко. Тя научава, че всеки, който доставя невероятна и мощна музика, също има способността да контролира града. Но не цялата музика е чиста. Един зъл план се задвижва, за да погълне целия град Миди в тъмнина. Твърде късно ли е Сиян да направи нещо?

Сиян Хижирикава винаги се е отнасяла към себе си, като към обикновено момиче, живеещо в един посредствен свят. Тя има много талант и екстремни умения с китара, но също така няма вяра в себе си, за да направи първата стъпка в реализирането на мечтата си да свири в група и да бъде музикален милионер! Но не знае, че изтъкнатата сила се намира дълбоко в нея – силата да побеждава злото с магическата си музика! Присъединете се към Сиян, Чучу, Реторее и Моа в свят, където музиката е всичко.

Анимациите са определено нещо, което просто изскача веднага, те са супер жизнени много колоритни, със сладък дизайн на герои, които намирам за от типа “не мога да откъсна очи от него”, но понякога, по време на повечето епизоди, когато нещо голямо се случва с героите, те се превръщат в сладки малки животни и напълно променят анимацията чрез CGI, която ви хваща в изненада, с непредсказуемостта на анимето.

Героите варират от супер възхитителни, тъмни, забавни и вероятно много повече, но от това, което съм аз гледах получавате сладка банда от момичета, където всички герои имат различни личности, но те всички са свързани, като анимето напредва и изграждат по-силна връзка. Момче банда със супер забавни момчета и отново всички различни личности, са техните врагове, които се опитват да корумпират града. Ако искате да се отпуснете и да гледате нещо, което ще ви напомни за детството и за стартите анимации, то тогава това аниме е за вас.