SQ: Begin W/Your Name!

SQ: Begin W/Your Name!

15/10/2018 Off By toni

В пълна честност, аз съм шокиран от липсата на рецензии за Tamen de Gushi! По времето, когато пиша това, има само един друг преглед! Но ако има нещо, което знам за тяхната история, то никога няма да бъде толкова просто.

Обичам това manhua. Обичам го с всяка унция на моето същество и това прави целия преглед изключително пристрастност, но се надявам, че ще ми вземете съветите и ще го прочетете. Защото е просто да опишеш Тамен де Гуши с една дума: хубаво. Това е хубаво изживяване. Историята е хубава, изкуството е хубаво, комедията е добра; всичко е просто приятно изживяване, което ми дава пеперуди всеки път, когато се актуализира.

Момичето среща момиче, момиче се смущава постоянно пред момичето, момичетата стават приятели, въпреки че са много различни; момичето се влюбва в момичето. Това е опростено и това е така, защото комедията и стилът на манхуа позволява тази история да съдържа толкова емоция, колкото и всяко по-сложно мануално, ако не и повече. Това е основно, но Tan Jui използва това, за да привлече читателите си и бавно да ги запознае с нови теми, идеи и емоции по време на постепенното прогресиране на историята. (Бих го оценил по-високо, но честно няма сложност изобщо …)

Отново, неговата опростена природа му позволява да създаде спокоен тон на мида с приятен светъл цвят палет, който се променя с сезона в manhua красиво нежно.

Героите са много реални. Нищо в тях не се чувства принудено или необичайно, дори когато те са мелодраматични понякога. Тогава отново не се ли прави всичко това около хората, с които те са най-удобни? Знам, че го правя.

Единственият реален проблем е липсата на посока. Тамен де Гуши може да бъде похвален безкрайно заради успокояващата му простота, но без никаква прогресия или ясна дестинация за историята във всеки ковчег, манхуа започва да губи интереса на мнозина. Аз само се надявам, че страничните герои могат да имат повече изследване, за да добавят напрежението, което 19 Дни (манхуа от близък приятел на Тан Джуи) печели.

Що се отнася до доброто на манхуа, не знам. Това манхуа е със сигурност в очите на наблюдателя, но за мен това е блестящо четене, на което се надявам да ме забавлявате, когато видя нова глава.