Tales of Zestiria the X

Tales of Zestiria the X

01/12/2018 Off By boris

Сoрей е младо момче, което е израснало сред серафимите, духовни същества, които не се виждат от хората. Сoрей вярва във фолклора, който казва, че “отдавна всеки човек е виждал серафимите” и мечтае да разкрие древната тайна, за да превърне света в място, където хората и серафимите могат да живеят заедно в мир.

Един ден Сoрей посещава човешката столица за първи път. Той се въвлича в инцидент, по време на който изважда свещен меч, закрепен в скала, и се превръща в „Shepherd“, който предотвратява бедствията по света. Той започва да осъзнава сериозността на мисията си и мечтата му за съжителство между човечеството и серафимите става по-интензивна. И така, Сoрей се впуска в едно невероятно пътешествие с другарите си.

Анимето се основава на видеоиграта, въпреки че има свои собствени принципи. Ранните впечатления от анимето създават солидна основа, докато се срещаме с главните герои – Алиша, Сoрей и Микело. В обстановката има много конфликти, най-вече онези, които се въртят около свръхестествените и неестествените феномени. В допълнение, историята се отдаде на своята фантастична обстановка и дълбоки тайни. Анимето изглежда да удари правилните места от самото начало, което му помогна да разгърне историята си през цялото му продължение.

„Tales of Zestiria the X“ е вид аниме, който може да ви забавлява много повече от това, което изглежда. То залага на един запомнящ се свят със своите герои и приключенията им. Докато самата история може или не може да отговаря на вкусовете на всеки, тя все още е доста специална за фантастичната поредица. Анимето, също така предлага един промъкнат поглед към света на „Berseria“, така че феновете могат да получат идея за играта. Това кара, анимето да се чувства като филм в почети всеки епизод. Това е едно много добро продължение и един добър момент да бъдете фен на сериите „Тales”.