Terra Formars

Terra Formars

18/10/2018 Off By toni

От време на време има аниме, което е освободено, което върви по деликатната линия на това, че се нарича абсолютно боклук и абсолютно боклук от боклука. Тези предавания са склонни да се фокусират силно върху смъртните случаи от шок фактор като едно поническо пони, което на свой ред премахва всякаква цялост, която може да има. Някои забележителни случаи включват Elfen Lied, Gantz, Mirai Nikki, Deadman Wonderland и сега следващият аниме, който носи факела Тера Формас, се е засилил за предизвикателството.

История? Каква история? Правителствените конспирации, мисията на Bug II и всичко останало, което изнесоха, остава неразрешено. Направете точки, които не отиват никъде и просто завършват рязко. Това е като бавно да се качвате на релсите на влакче в увеселителен парк и да се подготвяте за езда, но никога не се случва. Шоуто третира материала като повече от прославена добавка за четене на манга, отколкото самостоятелна работа. Тази съвместна зависимост от изходния материал, за да се направи сплотена история, е просто мързелив.

Terra Formars плюе пред лицето на иновациите, като ни дава опити за ужасяващи CGI хлебарки, които съперничат на този на Гонзо. И на всичкото отгоре, това е просто един и същ дизайн, копиран и залепен. Дизайнът на героите също заслужават специално споменаване, защото изглеждат доста твърди. Чувства се, че в тази серия не се полагат никакви усилия или любов. Единственото, което може да се спомене, трябва да бъде за мрачните среди на околната среда на Марс.

Хвърлянето в депресираща бележка не се квалифицира като подходяща характеристика. Особено, ако ние дори не ги помним до момента на изтичане на 20 мин. Време. Изглежда, че героите са само въведени, за да бъдат убити от следващия епизод. Не само не ви дава време да се грижите дори за тях, но също така счупи потапянето, когато смъртта се третира без напрежение. Просто фуражен фестивал на хора, за които не се засмиваме.

Тера Формас беше просто още едно втурващо се адаптация, което се чувстваше по-скоро като очен газ за феновете, отколкото истинско шоу. Ако сте фен на прекомерния гор или манга, това може да е за вас.