Trickster: Edogawa Ranpo “Shounen Tanteidan” yori

Trickster: Edogawa Ranpo “Shounen Tanteidan” yori

12/11/2018 Off By boris

Когорой Акечи е основател на частна разузнавателна фирма, известна като „Клуба на момчетата детективи“. Заедно тази група приема случаи както големи, така и малки. Един от техните младши членове, Кенсуке Ханасаки, е навън в опит да разреши случай един ден, когато той попада на Йошио Кобаяши, мистериозно момче с амнезия, което има тайнственото умение да не може да умре. След като вижда способностите си в действие, Кенсуке предлага на Йошио сделка: да се присъедини към клуба на детективите и да им помога да решат случаите им, а в замяна той ще намери начин да помогне на Йошио да умре.

Апатичният Йошио приема тази сделка безпрецедентно, без да осъзнава колко различен ще бъде животът му. Въпреки че той не използва много другите хората, той постепенно започва да се сближава с групата, тъй като прекарва повече време с тях, докато решават случаите.

Trickster: Edogawa Ranpo “Shounen Tanteidan” yori“ следва Акечи и останалите от „Клуба на момчетата детективи“, докато решават различните случаи, които им се дават, докато се борят срещу скритата заплаха от сенките или така наречения: “The Fiend with Twenty Faces”.

Наслаждавах се на Trickster: Edogawa Ranpo “Shounen Tanteidan” yori“ в началото, но удоволствието ми намаляваше с изминаването на епизодите. Наистина ми харесваше отначало, но бързо се превърна в едно средностатистическо аниме, поради всички различни събития, които ви хвърляха в нещо объркващо. Но това не е нещо, което да обезкуражи някой да го гледа. Препоръчвам това аниме на хора, които харесват този тип детективски анимета и искат да се впуснат в тази мистерия и да решат големия случай защо Йошио не може да умре.