Играта „Хитман 2″ – Изкуството да убиваш част 1-ва

Играта „Хитман 2″ – Изкуството да убиваш част 1-ва

10/11/2018 Off By boris

Хитман е игра за елиминирането на хора. Е, да убиваш определени хора и да се опитваш да не убиваш други хора, освен ако наистина трябва. Но това също е игра за изследване на големи, вдъхновени от реалния свят пространства, научаване как те работят, намиране на множество решения на проблемите и използване на това знание, за да импровизирате и манипулирате околната среда, за да ударите хората, които ловувате.

В епизодичната природа на обновяването на „Хитман“ през 2016 г. „IO Interactive“ освобождава по едно ниво всеки месец, което беше спорен ход по онова време, но този, който помогна да се акцентира върху потенциала във всяка мисия. „Хитман 2“ изкопава епизодния модел и добавя няколко нови механики, като цикъла на непрекъснато преиграване на едно място, бавно откриване на богатството от възможности и ефективно използване на това знание в нови предизвикателства е мястото, където „Хитман“ е най-силена като игра.

„Хитман 2“ ви отвежда до шест нови локализации и всяка от тях създава уникални ситуации за преодоляване, докато се опитвате да убиете целите си. Мумбай се отличава с гъсто населените си улици и лабиринти от жилищни сгради – страхотна среда, която прави най-доброто от новата тълпа на „Assassin’s Creed“ стил на механики, която ви позволява да изчезнете в големи групи хора. Мисията в Маями, Флорида се провежда на активни писта, на силна и жизнена сцена, които се чувстват като тематичен паркове със своите посетители, отделни зони и скрита задкулисна задната част.

„Хитман“ прави предварителни усилия, за да ви помогне да фокусирате над своя обхват и да ви даде известна инерция към вашите цели, макар че за щастие вашата инициатива все още е необходима за решаването на някои трудности. Преплитането в историята на мисията (преди известно като “Възможности”) може да ви отведе до машина, която може да се саботира, но трябва да намерите инструмента, за да го направите,и да изработите най-добрия начин за разсейване на хората около нея.