Ao Haru Ride

Ao Haru Ride

04/04/2019 Off By boris

Футаба Йошиока е билa атрактивна и популярна ученичка в средното училище – много харесван от противоположния пол, но е изоставена от момичетата. Въпреки това, тя успява да изчисти всичко това, защото единственото мнение, което наистина имаше значение за нея, беше това на Коу Танака, съученик, с когото веднъж е споделила убежище от дъжда, последвано от доста други ценни и значими спомени. Тя дори успява да направи планове да се срещне с тихото и невинно момче на летния фестивал, но простото недоразумение и последвалото изчезване на Танака, я оставят да ходи по залите на училището си без приятели.

Сега в гимназията, Футаба не е типичната ви юноша. Решена да се превърне в любимката на класа този път, тя избягва всяко нежелано внимание и вместо да действа сладко и женствено, само се откроява чрез своето грубо поведение и разрошен вид. Но все пак светът й скоро се обръща с главата надолу, когато единственото момче, което някога е харесвала неочаквано, отново влиза в живота й – освен че сега се казва името на Ку Мабучи, а не само името му е преминало през голяма промяна.

Частите, които могат да ви направят ангажирани с героите, са разнообразни. Почти всеки герой има различна личност, но всички те стават част от историята, която се свързва по някакъв начин. Кратка арка по време на аниме също събира главните герои в едно къмпинг пътуване, където те трябва да работят заедно, за да го преодолеят.То придобива пътища за развитие, тъй като обстоятелствата се купуват между героите, когато те се сближават.

Примерите включват Коу и Юури, където изглежда, че тя чувства повече към него, отколкото на приятел. По същия начин Шоуко също започва да се отваря повече, след като признава собствените си интереси. Независимо от това, анимето свързва взаимоотношенията по реалистичен начин, който може да бъде свързани. Някога сте се питали как любовта някога цъфти между някои хора? “Ao Haru Ride” натиска бутоните между героите, за да покаже и да разкаже, как се случва точно това.