Masamune-kun no Revenge

Masamune-kun no Revenge

05/04/2019 Off By boris

Като дете, Масамуне Макабе веднъж страда много от ръцете на богато и красиво момиче на име Аки Адагаки, което го нарече “Прасенце”, заради неговия пълен външен вид. Търсейки отмъщение срещу своя мъчител, Масамуне работи усилено, за да се подобри и да се върне, като невероятно красив, макар и нарцистичен ученик от гимназията. Когато отново срещне Аки, той е готов за точно отмъщение.

С помощта на прислужницата на богатото момиче, Йошино Койвай, Масамуне бавно започва да изгражда отношенията си с Аки, като възнамерява да счупи сърцето й, когато е подходящо. Обаче, когато приятелството му с Аки започва да расте, Масамуне започва да поставя под съмнение целите на своите нечестиви планове и ако ги доведе до реализация, дали това е онова, което сърцето му наистина желае.

Героите се придържат към своето мото / решение до края. Има голямо развитие на предисторията и връзката на героя в средата на мангата. Разбира се, това развитие доведе до страхотна история, тъй като можете да съчувствате, как се чувстват различните герои. Все пак, разбира се, имаше странични герои, които бяха доста “безполезни” в целия сюжет. (Прочетете мангата и ще разберете защо) Страничните герои бяха по-скоро хумор, отколкото флаг / стимул за различните главни герои.

Харесвам тази прилична история за романтика с акцент върху мъжкото и женското ръководство. Тази манга е изпълнила това, като избягва ненужното развитие на страничните знаци. Сюжетът е фокусиран върху Масамуне и Аки, което е страхотно, тъй като тази история е за отмъщението на Масамуне. Не са установени излишни взаимоотношения между героите, за да се предотврати страничните пътища от основната история.

Страхотна манга, препоръчвам на всички да я прочетат. Бих предложил да инвестирате времето си в тази манга, ако харесвате по-модерния вид на изкуството за манга и ако ви харесва сюжет, който се обслужва от мъже и жени. Никакви свръхсили или летене, просто част от живота с романтика.