Black Cat

Black Cat

30/04/2019 Off By boris

Трейн Хартнет е приятелски ловец на глави – известен като “Sweeper” – с талант за рязко снимане. Работейки заедно със своя хладнокръвен партньор Свен Волфиф, те издирват търсените престъпници. За съжаление обаче, въпреки усилията си, динамичното дуо винаги изглежда да не разполага с пари, което ги принуждава да приемат работа от красивия Ринслет Уолкър, хитър крадец за наем и мистериозно момиче на име Ева.

Въпреки това, петно ​​екипаж скоро открива ужасен заговор за революция в света, и ръководителят е някой влак знае и ненавижда със страст. Тъй като планът е в ход, скоро става ясно, че зад усмихнатото лице на безгрижния стрелец се крие трагично минало и неутолимо желание за отмъщение.

Лично аз обичам тази манга. С бившия лош убиец се превърнаха добри истории, които се правят до смърт в различни други манги, хубаво е да се откъсва от формата всеки сега и тогава. Манга се фокусира върху гореспоменатия реформиран характер: Трейн Хартнет. Бившият Хронос номер XIII, безмилостен убиец, се превръща в чистач – или обикновен стар ловец на глави. Той си партнира със Свен Волфиф, бивш ИБИ (Международно бюро за разследване), който се превърна в чистачка. И разбира се, Ринслет Уолкър, известният крадец под наем.

По-късно към тях се присъединява младо момиче на име Ева, което е генетично създадено био-оръжие, което се влива в нанотехнология, която й позволява да преобразува различни части от тялото си в обекти като чукове, мечове и др. успя да отгледа ангелски крила на гърба си. В началните томове на мангата Ева е спасена от Свен и Влак от нейния създател и продължава да бъде чистачка с тях. Свен третира Ева почти като дъщеря за него, макар да има леко съперничество между влака и Ева (не толкова в частта на влака) за вниманието на Свен. Всичко е много сладко и има много комични моменти на облекчение.