Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai

05/06/2019 Off By boris

Покойният му баща винаги казваше, че един безполезен човек трябва да се стреми да бъде полезен, така че за тази цел ученикът от третата година в гимназията Нариюки Юига се посвети да стане високоуспешен ученик в своето училище, въпреки историята си на слаби оценки. За да даде на бедните си семейства по-добър живот, крайната му цел е да получи специалната VIP номинация, престижна стипендия, покриваща всички бъдещи университетски такси. Въпреки че Нариюки можеше да бъде обувка за номинацията, той постоянно е засенчен от съучениците си Ризу Огата и Фумино Фурухаши по математика и литература.

За негово удоволствие Нариюки получава номинацията, но има уловка: той трябва да обучава двамата си съученици, които са безнадеждно посредствени в обекта на експертизата на другия! За да влошат нещата, темите, в които са ужасни, са същите теми, които искат да преследват за своето бъдеще. Тъй като времето за подаване на университетски кандидатури се приближава, Нариюки трябва да намери ефективен метод за обучение на момичетата, преди да е станало твърде късно.

Докато смятам, че изкуството е красиво и характерно, и признавам, че харемната настройка и почти всяка ситуация, в която се намират героите (плаж, фестивал, онсен и т.н.), са добре износени, твърдя, че истинската оригиналност не е. Най-важният аспект на една романтична история. Вместо това, ние искаме да се вкореним за нашите герои, за да се разбират помежду си, да формират смислени взаимоотношения, да намерят идеалното им удобство и в крайна сметка да разберат себе си.6

Добре, тази история е създадена като харем и няма как никакъв изперкал, усърден човек да привлече толкова много интелигентни и красиви момичета, както в тази история. Обаче, както признах в началото, това не е новаторско експериментално произведение на изкуството, така че наслаждавайки се на динамиката на момичетата, които се конкурират за признание, докато разкриват техните личности, както и напрежението на младите хора, които откриват какво искат и истинските им чувства, е това, което прави една история като тази забавна и интересна.