Dog Days”

Dog Days”

19/03/2019 Off By boris

Шинк Изуми, Нанами Такасуки и Ребека Андерсън трябва отново да се впуснат в пътуване до континента “Flonyard” и да участват в приятелските военни игри на трите съюзнически държави: Република Бискоти, “Galette” и “Pastilage”. Шинк е героят на “Biscotti”, който също е братовчед на героя на “Galette” Нанами. Ребека е герой на “Pastillage” и скъпа приятелка на Шинк.

“Dog Days” започват в човешкия свят. Ребека подготвя нещата си за пътуването си обратно към “Pastillage” от Япония. В същото време Шинк и Нанами тръгнаха да пътуват съответно до “Biscotti” и “Galette”, от Англия, когато внезапно една необичайна поредица от лош късмет – под формата на мълния, разбира се – ги изпрати далеч от курса. Скоро се оказват в голямата Драконова гора, защитена от драконовата жрица на име Шару. Драконовата жрица им съобщава, че демоните заплашват да нахлуят в гората, както и на целия континент “Flonyard”!

Изглежда, че в “Dog Days” започва истинска война. Може ли тези трима герои да спасят целия континент от тези зли същества?

За пореден път Шинк Изуми, Нанами Такасуки и Ребека Андерсън се завръщат в невероятния фантастичен свят, за да поемат задълженията си като герои на съответните им царства. Аз няма да навлизам в подробности, за да обясня сюжета, но тъй като това е третият сезон от поредицата и така очаквате да знаете всичко за това на този етап. Сега вторият сезон на “Dog Days” бе критикуван малко поради това, че беше безчувствен, но този път историята започва веднага с първия епизод, тъй като придобива малко по-тъмен тон с по-сериозна и демонична сюжетна линия. Това обаче се оказва бързо подвеждащо, тъй като целият сезон не изглежда така.

Можете грубо да го разделите на три части, където първите няколко епизода обхващат една по-сериозна история, средните епизоди са безплодни, епизодични и просто забавни, а последните няколко епизода отново се състоят от втора история. Но що се отнася до развлекателната стойност, всичко това е много приятно.