Fumetsu no Anata e

Fumetsu no Anata e

25/03/2019 Off By boris

Тайнственото безсмъртно същество се изпраща на Земята без никакви емоции и идентичност. Въпреки това, Той е в състояние да приеме формата на тези, които имат силен тласък.

Първо, това е сфера. След това, Той имитира формата на скала. Тъй като температурата пада и снегът пада върху мъха, Той наследява мъха. Когато един ранен, самотен вълк нахлуе и лежи да умре, той приема формата на животното. И накрая, Той придобива съзнание и започва да прекосява празната тундра, докато не срещне момче.

Момчето живее само в призрачен град, който възрастните отдавна изоставени в търсене на рая казват, че съществуват далеч отвъд безкрайното море от бяла тундра. Въпреки това, усилията им бяха нищожни и сега момчето е в критично състояние. Придобивайки формата на момчето, тя тръгва на безкрайно пътуване, в търсене на нови преживявания, места и хора.

Може би си мислите, че този безсмъртен магически обект е безсмислено, скучно, нехуманно същество, което би трябвало да се научи как да бъде човек. Е, може да си прав, но никой не знае нищо за Фуши. Неговото минало започва от самото начало, тъй като читателят знае точно толкова, колкото Фуши знае за себе си. Всъщност е странно да се говори за Фуши като за всеки пол, защото те не са човешки или смъртни. Това е истинска загадка за това кои са те, докато ние бавно откриваме заедно с тях.

Всяка арка на историята е изпълнена с много странични герои, които преподават на Фуши изобилие от нови умения, независимо дали те са трудният труд, който всеки трябва да премине или просто да се научи как да се храни като нормален човек. Заедно с всеки от героите собствените трудности са уроците, които Фуши си спомня.

Как бих могъл да не се наслаждавам на такава уникална и интересна концепция. Как главният герой се превръща от първата глава в последната глава, това е като да гледаш как едно дете расте. Някои моменти ме накараха да се смея, повечето от сърцето ме боли от съчувствие и състрадание към безнадеждните и загубените. Точно като Фуши, мога да се отнасят до опитите да намеря себе си, особено когато гледаш в други, очаквайки нещо друго, но ти виждаш собственото си отражение.