Kimi wa Midara na Boku no Joou

Kimi wa Midara na Boku no Joou

28/03/2019 Off By boris

Когато двамата бяха още млади, Сайту и Кавана Субару бяха близки приятели. Но със Субару, идваща от богато семейство, тя била изпратена в най-горното училище, докато Сайту трябвало да се задоволи с редовно образование. Но след болезнено изучаване в продължение на години, той най-накрая бе приет като първокурсник в средните училища чрез програма за стипендии, която се присъжда само на няколко студенти. Но това, което Саито смяташе да бъде разлюляващо, се оказа ужасно. Субару бе израснала красиво и беше най-популярният човек в училище, тъй като беше любезна към всички, освен към Сайту, която изглеждаше, че презира.

Почти съжалявайки за решението си да дойде в училището, Сайту желае някак си спалните помещения да се свържат помежду си. Магически, защото се оказва, че Субару пожелае същото, желанието им се сбъдва, но в замяна Субару губи самоконтрола си за един час на ден. През това време нейното еротично желание за Сайту, което тя нормално може да скрие, излиза и се разкриват истинските й намерения. Той иска да се възползва от тази възможност веднъж в живота си, но това може да застраши връзката им през останалите 23 часа.

“Kimi wa Midara na Boku no Joou” е много кратка романчина “seinen ecchi” манга. Поради своята дължина не предлага много история на развитие или развитие на характера. Това, което тя предлага, е дяволски добър и някаква добра комедия. Романтичната част е доста средна от техническа гледна точка, но все пак удовлетворява. Въпреки приглушеното приключване и принудителната драма близо до края, историята се чувстваше завършена и не беше прекалено бърза. Героите са малко. Други от 2 мрежи има само 4 странични герои, които имат някакво значение за историята. Ще научим някои истории за главната двойка и ще видим различни страни на техните герои, но бих казал, че те все още са доста прости и не се променят в хода на историята.