Love Lab

Love Lab

19/07/2019 Off By boris

В “Fujisaki Girls Academy” президентът на студентския съвет Натцуо Маки е въплъщение на благодатност и съвършенство, издигната от всички млади момичета, които посещават училището. Един ден Рико Курахаши влиза в стаята на студентския съвет по поръчка, само за да открие, че Нацуо практикува целувките си на възглавница, акт, който не е нито грациозен, нито елегантен. Рико скоро открива, че Нацуо желае повече романтика в живота си, което я кара да практикува “романтични ситуации” в тайна.

Съчувствайки с нея, Рико се съгласява да помогне на Нацуо с нейното любовно изследване. Проектът е наречен “Любовна лаборатория” и практикува най-важното от любовта и романтиката, като напр. “Случайно” да се блъскат един в друг и да се държат за ръце. Скоро, целият студентски съвет се включва в забавлението в Лабораторията на Любовта! Чрез своите изследвания и срещи от реалния живот, какво ще научат те за романтика?

С комбинацията от смешни герои и комедийни ситуации, “Love Lab” изгражда история на приятелство и романтика, докато никога не пропуска ритъма и смеха.

В много отношения любовта е умение. Необходима е практика, решителност и малко късмет, за да овладее напълно нейните аспекти. Любовта се използва с романтика, тя може да приема много различни форми и може да се прилага в много различни ситуации. И така, как може да се справим с огромното количество възможности? “Love Lab” има за цел да се справи с този проблем и това, което ни остава, е едно от най-добрите комедийни предавания, които някога съм виждал.

Историята играе важна роля в тази ежедневна комедия. Това прави това аниме не скучно. Смисълът тук е, че няма съществени събития. Въпреки това, анимето ви предоставя правилната атмосфера и лека комедия, която го издига, като цялостно произведение. В тези 13 епизода има няколко важни сюжета. Всеки отделен сюжет кара публиката да осъзнае, че “Вижте! Имаме някаква интересна история”.