Magic Kaito 1412

Magic Kaito 1412

29/03/2019 Off By boris

Осем години след загадъчната смърт на баща си, Кайто Куроба, леко пакостлив, но иначе обикновен тийнейджър, открива шокираща тайна: “Phantom Thief Kaito Kid” – известен още като “Магьосникът под лунната светлина” – не е никой друг освен собствения му баща. Бившият крадец е бил убит от престъпна организация, търсеща митичен камък, наречен „скъпоценния камък Пандора“, който пуска сълза с преминаването на “Кометата на долината”, която идва на всеки десет хиляди години. Когато сълзата от скъпоценния камък се консумира, би трябвало да ви дари с безсмъртие.

Като се заклева да предаде на правосъдието виновните за смъртта на баща си, Кайто се маскира като фантомния крадец, крадейки безценни скъпоценности нощ след нощ, за да намери “Скъпоценния камък на Пандора”, преди враговете му да могат да използват властта за себе си.

Ако вече сте фен на “Kid the Phantom Thief” или “Detective Conan”, трябва да се насладите на тази поредица. Ако не сте запознати с нито едно от тези имена, все още можете да гледате това аниме и да се наслаждавате на нея. Наличието на информация за героите определено ще допринесе за вашето преживяване, но не е необходимо.

Идеята да имаме тайна идентичност е история, която обичам да гледам, а мисията, която Кайто си дава в началото на поредицата, силно мотивира действията му. След като не съм гледал “Detective Conan” преди да гледам това аниме, се страхувах, че ще гледам аниме, което се излъчва от дългото шоу. “Magic Kaito” се оказа много забавна и добра приключенска серия, а епизодите с Конан са едни от най-добрите! Виждайки, че магическите трикове са обяснени и виждат мистериите, решени, ме караше да искам да гледам повече. “Kid the Phantom Thief” е толкова харизматичен, че не можеш да спреш да го гледаш!

Това е едно аниме, което ще ви накара да се забавлявате с неговата типична анимация и прекрасно озвучение, което подпомага всички трикове и обири. Главния герои е един от най-добрите, които съм виждал в аниме със прекрасен персонаж и голяма харизма. Препоръчвам това аниме на абсолютно всички.