Mikagura Gakuen Kumikyoku

Mikagura Gakuen Kumikyoku

14/03/2019 Off By boris

Да бъде около сладките момичета носещи сладки дрешки е всичко, което Еруна Ичиномия желане. Тъй като “Микагурската гимназия” има най-хубавите униформи, тя решава да се запише в тази престижна гимназия, известна със своите културни клубове.

Въпреки това, тя не осъзнава, че присъединяването към клуб е задължително, а представители на всеки клуб трябва да се борят за класиране в училището. Въз основа на тези класации членовете на клуба получават жилища и храна. Преследвайки Сеиса Микагура, най-красивото момиче в училище, Еруна се присъединява към клуба и, но се оказва, че ще се бори в следващата клубна битка. С другите представители на клуба, притежаващи уникални сили, конкуренцията със сигурност ще бъде жестока!

Въз основа на популярната серия песни, “Mikagura Gakuen Kumikyoku” следва Еруна, като изследва различните клубове в училище и помага на членовете с техните неспокойни животи, всички от които също се борят за първо място в училище.

Вероятно най-добрата част от това аниме са героите. Мислех, че те са много разнообразни по отношение на личността и дори сексуалността. Да, сексуалността. Ако не сте видели първия епизод, основният ни герой, Еруна, е повече от момчета, отколкото момиче. Макар че това може да ви накара да не го гледате, това води до някои смешни сцени, които иначе биха били избегнати, ако тя се обърне по друг начин. Що се отнася до другите герои, всички те бяха много интересни, въпреки че да има малко предисторията за тях би било хубаво, така като тя липсва изцяло.

Анимацията и озвучението на анимето също са на добро ниво и немога да се оплача от тях. Това е доста забавно аниме с хубава група герои, на които наистина липсва добре обмислена история. Нещата станаха толкова внезапно и завършиха също толкова бързо, че потокът и времето просто се почувстваха изключени.