Yuri Kuma Arashi

Yuri Kuma Arashi

16/03/2019 Off By boris

В миналото хуманоидните мечки съжителстваха с хората. Обаче, метеоритен дъжд, паднал върху Земята, имаше странен ефект върху мечките по целия свят: те внезапно станаха жестоки и гладни за човешка плът, подхранвайки безкраен кръг на кръвопролития, в който мечките ядяха хора. Тези, които са застреляли мечка, понякога забравят живите си отношения. По този начин е построена „Стената на разрушението“, която разделя двете цивилизации и запазва мира. Куреха Цубаки и Сумика Изумино са две любовници, посещаващи Арашигаоската академия, които при пристигането на две мечки, които са се промъкнали през стената на Северънси и са проникнали в академията, намират връзката си под сериозна заплаха. Гладните все още любящи мечки, Гинко Юриширо и Лулу Юригасаки, като че ли гледат на ненавиждащата мечката Куреха повече от просто още едно ястие и при приближаването й, предизвикват разгадаването на тайни, които Куреха може да не може да понесе.

Когато техните взаимоотношения провокират “невидимата буря”, група, която поддържа реда в идеологическото училище, момичетата трябва да се изправят пред съда с тяхната любов, като се впускат в пътуване на самооткриване по пътя към постигане на “обещаната целувка” на истинската любов.

Сюрреализъм: това е нещо, което или харесвате или не. Сюжетите на тези анимета обикновено са много по-трудни за разбиране от средностатистическото аниме и действията на героите няма винаги да имат логически смисъл, но ако просто промените перспективата си, ще видите какво наистина се опитва да ви каже.

Може би най-хубавото нещо в това аниме е самата анимация. Тя намира нов и уникален начин да опише нещо, което би могло да бъде светско и аз имам огромно уважение към това. Чистата сложност на всеки изстрел ясно показва колко много усилия са били вложени в това аниме, за да го направят страхотно. Независимо дали ви харесва неговия стил, това е похвално усилие. Изборът на музика е странен, но някак си подходящ. Това аниме съдържа лесно най-странното използване на хор, който някога съм чувал, но искам да кажа това в добър смисъл.