Cheer Danshi!!

Cheer Danshi!!

11/12/2018 Off By boris

След като получава контузия на рамото, срамежлият първокурсник на университета Харуки Бандоу се възползва от възможността да се откаже от джудо, като не намира щастие в него, независимо от факта че семейството му, притежава доджо. Той обаче не очакваше, че най-добрият му приятел Казума Хашимото също ще реши да напусне клуба по джудо в университета по същото време. Въпреки протестите на Харуки, Казума вече има планове за нова и революционна дейност, мажоретен екип, съставен само от мъже.

Макар и много неохотно, Харуки започва да помага на своя приятел да създаде отбора. Чрез пълна решителност и с подкрепата на новоучредените си членове, Харуки и Казума продължават да създават “Breakers” – първият отбор за мажоретки на университета „Meishiin“, който бавно прави история въпреки женския маркер, прикрепен към спорта на мажоретките и предразсъдъците, физическите предизвикателства и самоопределенията, които неизбежно последват.

Просто го гледайте. „Cheer Danshi!!“е аниме, което може ви накара да се смеете, да се усмихвате, да плачете и да им съчувствате, докато наблюдавате как момчета да преодолеят трудностите си в този мъжки мажоретен отбор. Много хора всъщност са разочаровани от края, което по никакъв начин не означава че вие ще бъдете и не трябва да ви спира от това да пробвате това аниме.

Мажоретките се предполага да подкрепят хората, да ги мотивират и да се усмихват. Това е ролята на мажоретка. Сега, за частта с пълните изпълнения, би било смислено да поставиш някоя минала анимирана сцена, за да видиш колко са се увеличили тези момчета както като индивиди, така и като група в този мажоретен екип. Препоръчвам това аниме на всеки, който харесва спортни анимета и иска да пробва нещо ново и по различно, което може да ви изненада и впечатли със своите качества.