Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

11/12/2018 Off By boris

Идеята за това, какво представляват игрите „Super Smash Bros“и какви могат да бъдат те са двете крайности по време на 20-годишната историяна серията. Това, което започна като достъпна игра за мултиплейър, също станасилно конкурентна игра “един срещу друг”. Но също така е отбелязано,че има едно цялостно приключение за един играч, както и да се превърне във видна виртуален музеен каталог, показващ знания и аудиовизуални произведения отисторията на все по-разнообразния си кросоувър. Крайният обхваща всички тези аспекти, като всеки от тях е бил особено изтънчен, прибавен и подобрен къмпо-добро. Всеки и почти всичко от предишните игри е тук – всички съществуващигерои, почти всички съществуващи етапи, както и гъвкавостта да играеш и да сенаслаждаваш на тези неща по различни начини. „Super Smash Bros. Ultimate“ е завършен,обмислен и очарователен пакет, който се основава на вече силната и трайна бойнасистема.

Сложността идва с голямото разнообразие от техники, предоставени от изумително голям списък от над 70 знака на „Ultimate“. Продължаващата достъпност на „Smash“ е щастлива черта в това отношение, защото, щом разберете основната идея за това как да контролирате героя, много от бариерите за изпробване за съвсем новите играчи изчезват. Всеки боец, който се е появил в предишните четири игри на „Smash“, е тук, заедно с някои съвсем нови, а наличието на толкова много разнообразни и неортодоксални стилове, както за овладяване, така и за състезание, е също толкова привлекателно като наличието на самите герои. Всъщност, все още е удивително, че има игра с герои от “Mario Bros, Sonic The Hedgehog, Pac-Man, Metal Gear Solid, Final Fantasy и Street Fighter”, които взаимодействат един с друг.


Най-същественото допълнение към “Ultimate” обаче е съдържанието му за един играч. “Ultimate” отново разполага с Класически режим, където всеки отделен боец ​​има своя собствена стълбица от опоненти, които да победят, но по-голямата сделка е “Светът на светлината”, изненадващо значителната кампания за стил RPG. Вие започвате кампанията като Кърби, пътувате дълът път през огромна карта на света, за да спасите другите бойци на “Smash” (които случайно са били клонирани в големи количества) от контрола на големия злодей. По пътя ще се биете с Духове, герои, идващи от други видеоигри, които, макар и да не са пряко ангажирани в борбата, са поели контрол върху клонингите си и са ги променили в своите изображения за да ги отприщят.

Някойситуационни падения не спират „Super Smash Bros.Ultimate“ от това че е блестящакато гъвкава мултиплейър игра, която може да бъде като свободна или трудна, колкото искате да бъде. Нейната забавна кампания помага да поддържате играта богата наинтересни неща, както и да подсилите своя дух на любяща почит към игрите, коитоса гравирали конзолите на „Nintendo“. Разнообразното съдържание на „Ultimate“е непреодолимо, силната му механика е изтънчена, а обширната колекция е простопревъзходна.